Напередодні другого туру президентських виборів кандидати застосовують все більш витончені способи агітації.

Про це зазначають користувачі мережі.

Варто відзначити, що у мережі все частіше почали розповідати, як на телефони українців телефонує президент Петро Порошенко.

Судячи з численних постів у соцмережах, реакція українців на дзвінки була найрізноманітнішою, від веселощів до повного шоку.

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі вже відомо, що розмова починається з вітання голосом чинного гаранта. У багатьох при цьому складається враження, що з ним точно розмовляє Порошенко. Однак далі стає ясно, що звучить лише аудіозапис.

"Добрий день! Це Петро Порошенко, президент України. 21 квітня - вирішальний день, який визначить долю України. Прошу вас підтримати мій курс, демократію і гідність, а не реванш; стабільну гривню, а не інфляцію; шлях до Європейського Союзу і НАТО. Підтримайте сильну Україну, а не країну, яка впаде на коліна. Головне - зберегти країну і до зустрічі 21-го", - такий текст чують українці, коли відповідають на дзвінок.

Відомо, що в основному дзвінки надходять з міських номерів. На даний момент неясно, як і з якої бази відбувається вибірка номерів, на які "дзвонить президент"

Варто відзначити, що несподівані дзвінки надходять, як звичайним українцям так і журналістам та політкам.

Варто нагадати, що у разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати у невимушеній обстановці.

Нагадаємо, юрист Михайло Шнайдер показав українцям "шоколадного Порошенка" - відповідне фото роботи невідомого майстра він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-народний депутат Давид Жванія просить столичний суд заборонити виїжджати за кордон президенту Петру Порошенку та ряду інших чиновників протягом одного року після проведення парламентських і президентських виборів.

Також "Знай.ua" писав, що народний депутат Антон Геращенко спрогнозував план дій чинного гаранта та кандидата у президенти України Петра Пеорошенка після другого туру виборів.

Зеленський не розпустить Раду, Гройсман продовжить бути прем'єром - Геращенко