Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, чому йде в президенти України і що саме хоче змінити. Про це він розповів в ефірі "Право на владу".

"Я через п'ять років нікуди не втечу. Тому що я хочу бути президентом гідної країни, я хочу бути людиною, якого не наздоженуть після 5 років і скажуть "Ти такий же як Порох". Просто дуже сильно наболіло. Хочу зробити хорошу команду, хочу зламати систему. Тут в Україні королі і шістки міняються місцями, а ставка більша - людське життя. Просто 9 мільйонів українців поїхали, це ганьба, кошмар. Ми не втримали людей, все що є, всі заводи, підприємства, всі реформи - це зараз нікому не треба", - розповів Зеленський.

"Кожен з нас повинен зробити все що може. Я в бізнесі, це велика праця, нашої команди і я вдячний, що мені, громадянину України вийшло стати багатою людиною завдяки Україні. Для мене важливо зробити Україну квітучою, багатою. Це ціль, не бачу перешкод, зберу команду, не вийде - піду, тому пропоную закон про імпічмент", - розповів він.

Нагадаємо, у разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати в невимушеній обстановці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю Володимира Зеленського в одному з українських видань.

Щодо президентських кортежів, Зеленський пообіцяв, що не буде перекривати дороги під час їх пересування і не відключати світлофори. В цілому, політик заявив про готовність стояти в пробках, як всі люди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що в другому турі виборів президента переможе керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Про це Тимошенко сказала у відеозверненні на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Юлія Тимошенко зазначила, що зараз українці бурхливо сперечаються, за кого ж віддати свій голос на президентських виборах. Такі сварки навіть у сім'ї.

Нагадаємо, Геращенко пояснив, за що бореться Порошенко: президентство тут ні до чого.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про небезпеки для сім'ї та спілкуванні з Аваковим.

Знай.uа писав Жванія розповів про заборону Порошенко залишати країну.