Лідер президентської гонки Володимир Зеленський поставив чинному президенту Петру Порошенку питання, що цікавить мільйони українців.

Зокрема, під час дебатів на НСК "Олімпійський" Володимир Зеленський запитав у чинного гаранта, що він робитиме при кримінальному переслідуванню після втрати нинішньої посади.

"Чи понесе відповідальність попередня влада. Чи будете ви, якщо вам доведеться опинитися у суду казати, що це помста чи політичне переслідування", - зазначив Зеленський.

У свою чергу Порошенко розповів, що пишається своїм 5 каналом та назвав його єдиним незалежним.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що кандидат в президенти Володимир Зеленський на дебатах на НСК "Олімпійський" став на коліна перед усіма українцями, які віддали свої життя на Донбасі і які втратили своїх близьких.

"Перед початком війни, коли на Майдані були загиблі - я звертався до Януковича і казав - підіть з поста президента. Я звернувся до Путіна - я готовий стати на коліна, тільки не ставте на коліна Україна. З приводу колін, щоб було всім зрозуміло. Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка не дочекалася свого сина, перед кожною дитиною, яка не дочекалася свого батька, перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка. І я стану", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді. Як повідомляють журналісти, вся команда чинного президента Петра Порошенка одягнена в бронежилети.

Також "Знай.ua" писав, що Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення" Петра Порошенка.

Порошенко провалив кампанію - Ставнійчук про дебати кандидатів і розпуск Верховної Ради