Згідно з даними, опублікованими Національним екзит-полом станом на 18.00, Володимир Зеленський перемагає у другому турі виборів президента України.

За Зеленського віддали свої голоси 73.2% опитаних українців, у той час як за чинного гаранта Петра Порошенко 25.3%. Остаточні результати з'являться о 22.00.

Тим часом команда Зеленського зворушливо подякувала усіх українців, які віддали свій голос за шоумена. Про це повідомляється у їхньому каналі в Телеграм.

"Ми вдячні всім, ви дивовижні, неймовірні, фантастичні! Вдячні всім тим, хто віддав голос, хто щиро вірить і готовий до змін, хто віддав голос за надію, за Країну Мрії! Це історія! Створили її ви. І зараз, завдяки лише вам, ця історія перефарбовується в зелений колір!", - повідомили у штабі кандидата.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії". Про це повідомив член команди Володимира Зеленського Руслан Стефанчук. Він відповідає за реформування державних і правових інститутів.

"Це законопроекти, які стосуються зняття депутатської недоторканності з народних депутатів, президента і суддів. Це питання, пов'язані з імпічментом. Це питання, пов'язані з нульовою декларацією і амністія капіталів. Хочу зазначити, що ми говоримо про податкову амністію, а не корупційну", - зазначив Стефанчук.

Нагадаємо, український чиновник показав всій країні фото, якого не повинно було бути.

Раніше Знай.uа повідомляв, у штабі Володимира Зеленського оприлюднили явку українців на виборах.

Також Знай.uа писав, у виборчому штабі кандидата e президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков не оприлюднив імена кандидатів. Також представники відмовився коментувати, чи ведуться переговори з потенційними кандидатами на посади міністрів за квотою президента.