У неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.

Як свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18.00, оприлюднені після закриття виборчих дільниць в Україні, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

У штабі Зеленського вже святкують перемогу. Сам шоумен звернувся до українців.

"Всім привіт! Всім привіт! Хочу вам всім подякувати! Дякую вам, що ви були з нами ці 4 місяці! Це відповідальна робота, яку ви зробили. Ми разом це зробили, і головне, що ми це зробили - ми об'єднали Україну, ми об'єднали наше життя, об'єднали наш народ!", - сказав Зеленський у своєму відеозверненні.

Як стало відомо з даних екзит-полу ,за Зеленського віддали свої голоси 73.2% опитаних українців, у той час як за Петра Порошенка проголосувало 25.3%.

Тим часом журналіст Юрій Романенко повідомив, чим буде займатися Петро Порошенко після того, як покине свій пост глави держави. За його словами, Порошенко буде просувати свою партію у парламент.

Нагадаємо, штаб Зеленського вже святкує перемогу

Як повідомляв Знай.ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також Знай.ua писав, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.