Зеленський обіграв Порошенко у другому турі не легко, але красиво, вважає політичний експерт.

Порошенка на дебатах виглядав недостатньо переконливим і не відповідав на поставлені йому запитання, таку думку висловив гість студії "Politeka Online" політтехнолог Сергій Гайдай.

Також він вважає, що президентська кампанія діючого президента – це "порожні обіцянки і наклеп". На його думку, були постійні нападки на Тимошенко, Зеленського.

"Була відверта брехня", – ­ резюмує Гайдай. Він також згадує підкуп виборців – "надбавочки до пенсіям, однак, на його думку, це не стало переконливим для виборця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я думаю, 70% громадян сказали: "Ні. Ми не віримо!", – заявив Гайдай.

На його думку, політикам та політтехнологам тепер слід вчитися іншому спілкування з виборцем.

Сергій Гайдай зазначив, що виборча кампанія кандидата Зеленського була незвичайною – Зеленський не з'являвся на публіці, перед журналістами, але активно комунікував зі своїм виборцем в інтернеті.

Грало на руку Зеленському, на думку експерта, і те, що він з'являвся на людях не в костюмі і краватці, а у звичайній футболці – "проста жива людина".

Результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія обробила 5% протоколів.

Відповідні дані оприлюднені на табло інформаційної системи "Вибори" Центрвиборчкому.

За підрахунками 5,27% протоколів, лідирує кандидат у президенти Володимир Зеленський, за нього віддали голоси 71,90% українців. Чинний президент Петро Порошенко - на другому місці, за нього проголосували 25,79% громадян.

Нагадаємо, шоумена і політика Володимира Зеленського починають вітати з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери країн. Так, УП повідомляє, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Також повідомляється, що посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами ексит-полів, переміг у другому турі виборів.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.