У неділю, 21 квітня, відбувся другий тур виборів президента України, за крісло глави держави боролися чинний гарант Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський

О 20.00 цього ж дня були оприлюднені дані екзитполів - Зеленський отримав майже втричі більше голосів виборців, ніж його опонент Петро Порошенко.

Після оголошення екзитполів Зеленський і Порошенко виступили у своїх виборчих штабах.

Штаб Володимира Зеленського

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними журналістів, в лобістських колах у Вашингтоні, американці нібито вже дали Петру Порошенку гарантії недоторканності і попередили команду майбутнього президента Зеленського, щоб Порошенко не чіпали.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Так, за результатами Національного екзит-полу, наступним гарантом стане Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. При цьому Петро Порошенко отримав всього 25,3% підтримки.

Штаб Володимира Зеленського

У штабі Зеленського вже щосили святкують перемогу. Сам шоумен дуже бурхливо відреагував на опубліковані дані і ледве стримав емоції.

Так, на радісній хвилі, Володимир Зеленський палко поцілував дружину Олену. Журналістам вдалося зловити фото закоханої пари - радість Олени Зеленської можна зрозуміти, адже тепер вона стане Першою леді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Як свідчать результати Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський дав прес-конференції у своєму штабі. Він заявив, що вже визначився з тим, де будете жити і працювати.

Також Знай.ua писав про те, що штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України.