Генпрокуратура України викликала на допит та для вручення підозр екс-главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника глави АП Олексія Філатова і колишню керівницю Національного банку Валерію Гонтареву.

Відповідні повістки оприлюднили на сайті ГПУ.

Відомо, що наближених з оточення Петра Порошенка викликають в якості підозрюваних.

Борис Ложкін

У документах зазначено кримінальну справу, яка стосується олігарха Сергія Курченко. Його підозрюють у масштабних розкраданнях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, підозру Гонтарєвої стосується розкрадання та сприяння злочинцям, Філатову і Ложкіну – легалізації незаконних доходів і сприяння

Валерія Гонтарєва

Готареву, Ложкіна і Філатова викликають на 23 і 25 квітня.

Генеральна прокуратура також опублікувала аналогічні порядку для колишнього міністра екології Миколи Злочевського та співвласника інвесткомпанії ICU Костянтина Стеценко.

Олексій Філатов

Раніше повідомлялося, що Народний депутат і колишній член БПП Сергій Лещенко розповів, потраплять екс-регіонали в команду майбутнього президента України Володимира Зеленського.

Лещенко заявив, що в команду Володимира Зеленского не входять екс-регіонали. За його словами, є деякі люди з оточення колишнього президента-втікача Віктора Януковича, які дійсно хотіли, щоб чинний глава держави Петро Порошенко переобрався на другий термін.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про екс-регіоналів в команді.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко просить Зеленського замінити Кабмін і силовиків.

Знай. ua писав, що астролог передбачив майбутнє Порошенко після перемоги Зеленського.