Політолог Олексій Чеснаков, що входить в близьке коло помічника президента Росії Владислава Суркова, стверджує, що у Зеленського немає підтримки в парламенті.

А без цієї підтримки у нього немає можливості вирішити проблеми українців. Однак, він підкреслює, що новий президент зіткнеться з проблемами, які викликані великим кредитом довіри.

Олексій Чеснаков

"В першу чергу, вимога соціальної справедливості, розібратися з олігархами, вирішити питання з пенсіями і так далі. А хто ухвалює ці рішення? Президент? Ні. Кабмін? А хто його формує? Верховна Рада. Та ж сама історія. У людини немає важелів ні з соціально-економічних питань, ні по політичним", – каже політолог, порівнюючи Зеленського з героєм серіалу "Слуга народу" Василем Голобородьком.

Він стверджує, що Зеленський має вплив на "оборонку",

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Якщо, наприклад, ЗСУ припинить обстрілювати Донбас, можливо, це буде хорошим сигналом для того, щоб починати переговори з представниками Донецька і Луганська", – затверджує Чеснаков.

Він запевняє, що Росія негативно ставиться до того, що Зеленський підтримує Мінські угоди.

"Ми всі знаємо, що те, що говорить людина до того моменту, як вона обирається, і те, що вона говорить після обрання, – це дві великі різниці. Він вже сьогодні заявив про те, що Мінські угоди повинні бути виконані, що треба розширювати "нормандський формат", але поки це тільки слова", – запевняє політолог.

Варто нагадати, що У понеділок, 22 квітня, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента і пообіцяла Україні подальшу підтримку з боку уряду Німеччини.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Нагадаємо, Галкін привітав Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астролог терміново попередив Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Європа одноголосно підтримала Зеленського