Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль подав заяву про відхід у відставку за власним бажанням. Відомо, що в заяві Геннадій Москаль просить припинити строк його відпустки і звільнити його від діючої посади.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Закарпатської обласної державної адміністрації.

Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

"Згідно з пунктом 9 частини 1-ї статті 9 Закону та на підставі статті 38 Кодексу законів про працю України прошу припинити моє перебування у відпустці та звільнити мене з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації за власним бажанням", - цитує заяву Москаля прес-служба.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в середу, 17 квітня, стало відомо про те, що президент Росії Володимир Путін відправив у відставку главу президентського управління прикордонного співробітництва Олега Говоруна. Про це зазначається в опублікованому указі.

При цьому в тому ж документі повідомляється, що Путін призначив на цю посаду Олексія Філатова. З'ясувалося, що в минулому році Філатов на посаді заступника начальника управління став куратором ОРДЛО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пригрозив звільнити главу НАК "Нафтогаз-Україна" Андрія Коболєва, якщо компанія в термін до 24 квітня не встановить ринкову ціну на газ менше 8,55 грн куб. м. Таку заяву в формі ультиматуму було зроблено під час засідання уряду в середу, 17 квітня.

"Якщо цього не відбудеться, я ініціюю відставку керівника НАК (Андрія Коболєва. — Ред.). І проситиму український уряд підтримати мою пропозицію. Мені це все вже набридло, як і мільйонам українців. Коли приватні інтереси менеджменту компанії ставлять вище, ніж національні інтереси і інтереси всіх українців", - заявив він.

Нагадаємо, примхи вагітної Меган Маркл залишили без роботи друга королівської сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа Гройсман торгується з Зеленським: прем'єр готовий, ситуація загострюється.

Також Знай.uа писав, Порошенко різко відгукнувся про мільйони українців: "Мені з ними не по дорозі".