Перший президент України Леонід Кравчук вирішив дати лідеру президентської гонки відомому гумористові Володимиру Зеленському одну важливу пораду про те, як змінити державну політику по відношенню щодо Кримського півострова.

Кравчук заявив, що Київ навряд чи зможе визнати Крим територією Російської Федерації. Тим не менш налагоджувати стосунки з кримчанами необхідно.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

"Необхідно знімати всі блокади. Питання, пов'язані з водою, електроенергією і так далі, повинні вирішуватися цивілізованим, ринковим шляхом", — сказав екс-президент.

Він додав, що, розвиваючи відносини між Україною та Кримом, поступово вдасться прийти до правильних висновків".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Російський сенатор Олексій Пушков 23 квітня прокоментував слова Кравчука про зняття блокади з Криму у своєму Twitter.

"Радячи Зеленському зняти блокаду Криму, Кравчук виходить з того, що вона віддаляє Крим від України, а нормальні стосунки наблизять його до неї. Не треба лише плекати надію на "повзуче повернення" Криму. А сама по собі ідея зняття блокади розумна", — написав Пушков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент України Леонід Кравчук прокоментував результати першого туру виборів президента України. Так, за результатами голосування перемогу отримав шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Він пояснив, що 16% голосів виборців, чинний президент України Петро Порошенко отримав через настрої у суспільстві, війни, корупції і бідності. При цьому екс-президент зазначив, що у Володимира Зеленського рейтинг виявився на рівні 31%, що практично в два рази більше, ніж у Порошенка.

Нагадаємо, Кучма несподівано зробив важливу заяву.

Як повідомляв Знай.uа Тимошенко з хот-догом викликала справжній фурор серед українців.

Також Знай.uа писав, Тимошенко: Україна здатна вийти на шлях процвітання.