Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі звернувся до українців та команди новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Політик прокоментував останні кроки глави держави-окупанта Володимира Путіна по відношенню до України.

Відео звернення Саакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Путін видає паспорти жителям окупованих територій на Донбасі, штучно підвищив ціни на бензин, обмеживши експорт в Україну та вживає ряд інших заходів економічного тиску. Він перевіряє на вошивість команду Зеленського, намагаючись змусити його піти на поступки. Наприклад, вийти з багатостороннього формату переговорів у двосторонній формат. У мене великий досвід спілкування з Путіним - чим більше йому поступитися, тим більше він буде вимагати. Немає такої міри, на якій він зможе зупинитися", - вважає Саакашвілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дії Путіна - це перевірка ЗЕ "на вшивість"

Путін видає паспорти ОРДЛО, Янукович оголосив, що хоче повернутися, ціни на бензин підвищуються - в цьому весь класичний Путін. Перевіряє ЗЕ на вшивість. — Путин выдаёт паспорта ОРДЛО, Янукович объявил, что хочет вернуться, цены на бензин повышаются - в этом весь классический Путин. Проверяет ЗЕ на вшивость. https://youtu.be/uP7er98Kxuc

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Woensdag 24 april 2019

Проте, на його думку, Україна повинна вистояти. Політик закликав Володимира Зеленського не йти на поступки та витримати тиск Росії.

"Все, що не вбиває, то зміцнює. Я впевнений, що у Зеленського вистачить запасу міцності, щоб це все витримати. Тому треба ставитися до цього спокійно і не йти на поступки пахану, тому що пахан ніколи цього не оцінить. Україна нічого не винна Путіну, а Росія - у великому боргу перед Україною. Тримайтесь, хлопці, все у вас буде добре. До зустрічі", - резюмував Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Нагадаємо, колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, не має права в'їжджати в Україну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Михайло Саакашвілі звернувся до можливого майбутнього Президента України Володимира Зеленського. Екс-Президент Грузії закликав Володимира Зеленського від початку починати знищувати корупційну гідру і не дати шансу кланам та баригам взяти реванш.

Також Знай.ua писав про те, що колишній Президент Грузії і екс-глава одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив чинного Президента України Петра Порошенко у фабрикації кримінальних справ.