Колишній Президент Грузії і екс-глава одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив чинного Президента України Петра Порошенко у фабрикації кримінальних справ. Про це політик заявив у відеозверненні, записаному для його сторінки на Facebook.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

"Порошенко сьогодні нахабно заявив, що Кулик взагалі не прокурор. А чому він заявив? Тому, що Кулик заявив йому в обличчя, що Порошенко особисто брав участь у фабрикації кримінальної справи проти мене. А знаєте, фабрикувати кримінальну справу проти політичного опонента і взагалі фабрикувати будь-яку кримінальну справу, взагалі Президенту втручатися у розслідування кримінальних справ, є кримінальним злочином, Петре Олексійовичу. За це вас будуть саджати", — сказав Саакашвілі.

Щойно прокурор Кулик, який розслідував мою "справу", прямо в обличчя Порошенку заявив, що той особисто брав участь у фабрикації обвинувачення проти мене. Хто б міг подумати 😜 — Только что прямо в лицо Порошенко, прокурор Кулик, который расследовал мое "дело" заявил, что Порошенко лично учавствовал в фабрикации обвинения против меня. Кто бы мог подумать 😜 https://youtu.be/zqGuEoZ7cMk

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Donderdag 11 april 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що екс-кандидат у президенти, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що готова допомогти майбутньому президентові України та дала пораду команді, яка прийде до влади після другого туру виборів.

Юлія Тимошенко радить новій команді, яка може прийти до влади в результаті виборів президента України, провести аудит майна і коштів, виведених з державної власності за минулі роки. Такий аудит затребуваний, щоб виявити незаконно відчужені активи.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це Тимошенко сказала в четвер, 11 квітня, на 12-му Київському форумі безпеки.

Вона підкреслила, що "із задоволенням допоможе у проведенні такого аудиту, тому що знає ці місця, ці клондайки, як ніхто".

Нагадаємо, у конфлікті Володимира Зеленського та його друга дитинства і співзасновник "Квартал 95" Дениса Манжосова з'явилися свідки.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також Знай.uа писав, Сполучені Штати Америки не підтримали жодного з кандидатів у президенти України. У США заявили, що будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.