Політолог Юрій Романенко прокоментував публікацію прихильника поки що чинного президента Порошенка Дмитра Левінського.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"А ось деякі хедхантерські агентсва закрили багато топових вакансій тим, що голосував "за зелень". Варифікація за профілями у соцмережах", - написав Левінський.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Романенко не залишив поза увагою агресивний месседж фаната легітимного.

"Дивіться як працює секта "25% їм. Петра Олексійовича". В усіх їхніх діях все спрямовано на те, щоб виділити, розколоти, сегментувати людей. Вони постійно це роблять за мовною, релігійною, тепер політичною ознакою. Порошенко наплювати, звичайно ж на них, для нього вони просто витратний матеріал, але новий президент повинен звернути найпильнішу увагу на ці розкольницькі практики, оскільки вони ставлять українську державу під удар. По суті секта "25%" руками технологів Порошенко наплодила таку кількість ворогів, що це викликало величезну негативну реакцію суспільства і передбачуваний результат на виборах. 80% суспільства по суті проти Порошенка і щиро його ненавидять", - написав Романенко.

Окрім того він відзначив, що команда Зеленського повинна зрозуміти - якщо вона не послабить Порошенко за літо, то загроза реваншу з його боку буде реальною вже в недалекому майбутньому.

Володимир Зеленський

"І він у разі перемоги сентиментальним не буде. Він цей реванш позначив на Банковій і буде прагнути всіма силами до нього. Той факт, як він кидається в обійми натовпу, просто насолоджується нею, не може розлучитися з нею, повертається знову і знову, підтверджують найгірші припущення, що він став маніакально одержимий владою. Це дуже небезпечний тип політичного лідера", - резюмував політолог.

Смотрите как работает секта "25% им. Петра Алексеевича". Во всех их действиях все направлено на то, чтобы выделить,...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 22 april 2019

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко прокоментував посилення економічного тиску на Україну з боку Росії після поразки чинного гаранта Петра Порошенка на президентських виборах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат України та соратник поки чинного президента Петра Порошенка Ігор Кононенко прийшов на допит до Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Також Знай.ua писав про те, що перемога Зеленського на виборах не дає спокою ні політикам, ні журналістам, які невтомно гадають, якими будуть перші кроки новообраного гаранта.