За результатами голосування у другому турі президентських виборів впевнену перемогу отримав колишній шоумен Володимир Зеленський. 3 липня відбудеться інавгурація нового гаранта стабільності, а поки мешканці Херсона розповіли у комментарях на Facebook, чого вони очікують від президентства "слуги народу".
Олена Ющенко Я чекаю економічних реформ: зростання виробництва, промисловості, відкриття нових підприємств (Україна не повинна бути сировинним придатком Європи), нових робочих місць, росту зарплат і рівня життя людей. Хочу чесної влади, ліквідації корупції, справедливої судової системи, щоб не було поділу людей на другий сорт (натовп, маси) і перший сорт, для яких свої закони (каста недоторканних). Для початку вистачить.
Dmitro Fomenko Welder Побудувати нову структуру влади :
1 скоротити кількість депутатів
2 пересадити ворогів народу
3 прибрати недоторканність
4 розібратися з реформами в медицині ( + вилучити навчальний диплом у супрун)
5 навести порядок у пенсійних реформ
6 відродити Власну промисловість !!!!!!!!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Yanchyn Mila Хотілося б побачити на постах професіоналів, а не санітарок, директорів ринку, цивільних осіб (там де має бути юрист). Дієвий контроль держави за галузями. Але головне повинно бути верховество законів!
Валерій Калінін Я йому вірю. Але, якщо не зупинить війну і відразу , відразу ж не розпустить раду нічого у нього не вийде. Не дадуть. Вже видно, що вони задумали. Вони хочуть позбавити президента влади. Зробити його кишеньковим. А владу віддати прем'єру, посадивши туди пороху. На цьому кіно закінчиться. Поки є підтримка людей НЕГАЙНО РОЗПУСТИТИ РАДУ І ЗУПИНИТИ ВІЙНУ

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Тетяна Кухтіна Зняти недоторканисть з депутатів,знищити корупцію , провести нові реформи у сфері охорони здоров'я, юстиції, пенсійного фонду,ввести 2 громадянство, дуже багато справ для нового призидента та його команди!!!І звичайно припинити військові дії!А ми в свою чергу повинні допомагати..і хто проти Зеленського і хто за..адже результат один..Наша Україна!
Роман Головко Зниження і стабілізація цін на продукти,комуналку,паливо,ліки. Капітальний ремонт доріг. Реальні медреформи,а не показуха. Підвищення зарплат і наявність робочих місць. Найосновніші моменти...
Logachov Alexandr Зберегти Країну, не впихати Ордло в тіло України, ракетобудування (оборона), ЄС і НАТО, мова, боротьба з корупцією, ринок землі з чесними правилами, ліберальна економіка з підтримкою середнього та малого підприємництва, візовий режим з Росією, інвестиційний клімат для прямих інвестицій, податок на виведений капітал і 5% прощення на вже наявний.....

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Віталій Чебан Щоб дороги за 2 роки були як у Європі. В. Р. скоротилася до 100 депутатів, щоб прибиральниця, двірник, робочий через рік отримували З. П. 10000 грн. при цих цінах і курсі долара.
Lena Dolinskiy Щоб пенсіонери і всі люди незаможні не колупалися в мусорах шукаючи що поїсти, привести країну в нормальному струс щоб люди що живуть за кордоном змогли повернуться у свій рідний край.

Нагадаємо, колишній віце-спікер Сполучених Штатів Джо Байден заявив про свій намір брати участь у виборах президента США у наступному році.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, повний список депутатів, що голосували за закон про мову.

Також Знай.uа писав, Андрій Пальчевський розповів про реакцію новообраного президента Володимира Зеленського на результати ЦВК і звернувся до Порошенка.