Підозрюваний у підготовці теракту колишній керівник центру "Офіцерський корпус" Володимир Рубан терміново покинув територію України. Про це повідомляють у прес-службі Генеральної прокуратури.

"Рубан виїхав з України. Суд повідомляв йому на останньому засіданні, що наступне відбудеться 7 травня. Запобіжний захід суд йому не вибрав", - зазначають у відомстві.

Так, Володимиру Рубану не продовжили запобіжний захід. Тому на даний момент він не має ніяких обмежень на пересування по території України, так і за її межами.

Надію Савченко та Володимира Рубана відпустили, тому що термін їх арешту закінчився 16 квітня, а суд не обрав і не продовжив їм запобіжний захід.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко прийшла на роботу у Верховну Раду України.

Савченко заявила, що братиме участь у парламентських виборах, які вже восени відбудуться в Україні.

Парламентарій з'явилася в яскравому макіяжі і чорному платті, її миттєво обступили журналісти. Однак Савченко відмовилася розповідати про свої плани, повідомивши, що для цього пізніше буде брифінг.

Проте журналісти не давали проходу, цікавлячись її настроєм, що призвело до того, що Савченко відволіклася і випадково наскочила на одного з операторів, який в результаті зіткнення мало не впав.

Нагадаємо, Савченко заговорила вперше після звільнення.

Як повідомляв Знай. ua, Савченко принесла в Раду гранат.

Знай. ua писав, що Савченко повернулася на роботу в Раду.