У команді новоспеченого президента України Володимира Зеленського заявилися, що вони мають намір перезапустити Нацагентство з питань запобігання корупції і змінити керівництво Спеціальної антикорупційної прокуратури. Про це заявив експерт з антикорупційної політики і діджитал-рішень для держави Галина Янченко у Facebook.

"Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими "громадськими активістами" щодо позиції Команди Зеленського з НАБУ не відповідає дійсності. На сьогоднішній день, деталізований план дій антикорупційної політики знаходиться на етапі фіналізації", - пише Янченко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами експерта, в "Зе!" команді є намір про перезапуск НАЗК, а також "йде дуже серйозна дискусія щодо перезапуску керівництва САП".

"Те, що стосується НАБУ - більша частина команди вважає необхідним підтримати і посилити НАБУ інституційно. На цих позиціях також стою я особисто", - написала вона.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також, за словами Янченко, експертне середовище вважає необхідним протягом 100 днів майбутнього президентства Зеленського надати НАБУ право на самостійне зняття інформації з каналів зв'язку.

Щодо НАБУ з першоджерел Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими "громадськими активістами" щодо...

Geplaatst door Halyna Yanchenko op Vrijdag 26 april 2019

Нагадаємо, соратник Олега Ляшко Сергій Рибалка спробував налагодити "дружбу" з лідером президентської гонки Володимиром Зеленським. Радикал заявив про створення у Раді нового міжфракційного об'єднання "Незалежність і розвиток" на підтримку Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, астролог Владлен Маєвський розповів, чого чекати від нового президента і якою буде епоха правління Володимира Зеленського

Також Знай.uа писав, новообраний президент країни Володимир Зеленський записав відеозвернення, де привітав Україну зі світлим святом Великодня. Проте варто відзначити, що почав новообраний президент не зі слів привітання, а з подиву з приводу того, що Центрвиборчком не оголошує результати виборів офіційно.