Відомий український астролог Владлен Маєвський розповів, яким буде президентство Зеленского. Про це передає Clutch.

За словами астролога, у Володимира Зеленського ретроградний Меркурій знаходиться у 10-му будинку, тому він зможе побудувати по-справжньому блискучу кар'єру. До того ж, він природжений лідер.

Володимиру Олексадровичу добре вдається налагоджувати ділові зв'язки і спілкуватися з політиками. Найкраще для нього підходить робота з людьми.

Маєвський повідомляє, що у 2019 році на Зеленського чекає блискучий підйом, але українцям доведеться підготуватися до змін. Колишній шоумен зробить те, що не чекає ніхто.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

За його словами, Зеленський був народжений з фаноменальною удачею, тому його лідерство в країні було лише питанням часу. У нього чудово розвинуті дипломатичні здібності. Їх підсилює природне лукавство, хитрість, лестощі і вміння пристосовуватися до будь-яких умов. До того ж, Зеленському завжди вдається м'яко уникнути конфлікту.

Астролог Владлен Маєвський вважає, що Зеленському вдасться найближчим часом вирішити конфлікт на Донбасі. Президентство колишнього шоумена розфарбує наше майбутнє в більш яскраві кольори, і в 2019 році можна очікувати кінця агресії з боку Росії. Крім того, завдяки Зеленському вдасться вирівняти економіку і фінансове становище країни.

Правда, за словами астролога, заради домовленості з Путіним Зеленському доведеться пожертвувати частиною українських цінностей в ім'я світу. Йому вдасться вирішити конфлікт хитрістю.

Для України під час правління Володимира Зеленського настане пора змін. Перший час буде здаватися, що новий президент допускає помилки, але з часом абсолютно всі українці переймуться до нього повагою. В Україні почнеться підйом.

Зеленський абсолютно повністю змінить парламент, і стара влада практично зникне. За 5 років правління він досягне такого успіху і збагачення для себе і країни, якого не було ще жодного президента.

Нагадаємо, Зеленський терміново покинув Україну.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського вирішили долю НАБУ, САП та НЗК.

Також Знай.uа писав, Зеленський відмовив адвокату Коломойського.