Політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками про "еру Порошенка", яка залишилася для українців у минулому після перемоги на виборах Володимира Зеленського.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook, яку назвав "Руїна Порошенка".

"Ми самі викопали собі яму, яку називаємо пагорбом чемпіонів! А дехто категорично відмовляється визнавати, що цей ось чемпіонський пагорб Порошенко насправді виявився просто Голгофою для усіх нас", - пише Подоляк.

Пора позбавлятися від ілюзій, вважає експерт і показує сутність життя "по-новому" простими прикладами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Візьмемо, приміром, цинічну формулу-тріаду Порошенко "Армія, мова, віра". Єдина церква. Відключайте, нарешті, софіти життєрадісних придурків і починайте озиратися, щоб побачити, що наробила жадібність і дурість Петра Олексійовича... Як такого народження церкви не відбулося. Переходів практично немає. Варфоломій (молодець в будь-якому випадку) демонстративно принизив РПЦ і тихо пішов у тінь... Світове православ'я так і залишилося в стороні. Саме в ці дні ця відстороненість занадто красномовно проявилася в відсутнім статус ПЦУ в єрусалимському Храмі Гробу Господнього. І значить... Значить, Філарету знову доведеться битися за... Київський патріархат. І тягнуть на собі все недороблене ПЦУ. Знову... Майже поодинці. Тому що він - брила... А зграя циніків Порошенко тихенько розповзається геть..."

Петро Порошенко
Петро Порошенко
Петро Порошенко

Наступний пункт "тріади" Порошенка - Армія, яка у якій майже 50% проголосували за Зеленського.

"Майже всі бойові частини - проти Порошенка. Виражений і публічно висловлений протест проти ресторанно-боязливого і "паркетного" генералітету. А ще - це конкретна відповідь за зруйновану систему забезпечення, клоаку під назвою Укроборонпром і цілу мережу мародерів з ближнього кола. Злодіїв під об'єднувальною прізвищем "Гладковський".

Олег Гладковський
Олег Гладковський

"Порошенко все робив, тільки виходячи з ситуативних особистих потреб. Тільки для себе. А за спиною у нас все ще кричить тисячами чорних ротів його "бот-армія". Час прозріти", - резюмував Подоляк.

руина... «Мы вырыли себе яму, которую стойко называем холмом чемпионов!» «А кое/кто категорически отказывается...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Maandag 29 april 2019

Українці погодилися із думкою політолога та задалися непростим питанням, як тепер витягнути країну з руїни.

Нагадаємо, Юрій Романенко розповів, які перші кроки варто робити Володимиру Зеленському на посаді президента.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "під ширмою" голосування за мовний закон у Раді та поза нею було вчинено ряд дій, які можуть поставити остаточну крапку у "енергетичному благополуччі" українців.

Також Знай.ua писав про те, що Андрій Парубій планує підписати "мовний закон".