Незабаром в Україні розпочнеться сезон шкільних випускних, і варто зазначити, що майбутні студенти не втрачають часу дарма, а стежать за актуальними подіями і роблять спроби повторити гучні вчинки найсильніших світу цього.

Так, випускники 11 класу записали запрошення на випускний вечір у стилі відеозвернення Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Школярі спробували запросити одне одного на дебати. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

ЗА!гаття йде на випускний 2019

Geplaatst door Oleksandr Bantiuk op Zaterdag 27 april 2019

Так, діти з Загаття Закарпатської області записали відео на фоні зруйнованого села і розбитих доріг. При чому перша частина була записана в стилі Володимира Зеленського, а друга - в стилі Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Запрошуючи на свято, яке відбудеться 27 червня, школярі сподіваються, що погані сільські дороги не завадять їх однокласникам прийти на випускний. У стилі ролика Зеленського молодь наголосила, що запрошують на випускний "не алкоголіки, не наркомани, не брехуни, не олігархи, а учні 11 класу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оточення чинного президента України Петра Порошенка поширює про Володимира Зеленского, який отримав перемогу на виборах, фейкові новини, які активно розходяться в ЗМІ. Про це розповів депутат Верховної Ради і колишній поручитель по особливих справах президента Петра Порошенка Олександр Онищенко.

Варто нагадати, що в понеділок, 29 квітня, з'явилася інформація про те, що за останні дні найближче оточення Петра Порошенка сфабрикувало кілька фейкових новин про Володимира Зеленского. Про це повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського". Підкреслюється, що фейк підхопили не лише українські ЗМІ, але й російські.

Нагадаємо, тусити не можна вчитися: забавні фото побуту студентів у гуртожитку.

Як повідомляв Знай.uа нові проти старих: на що робить ставку Зеленський і як влада перевзувається.

Також Знай.uа писав, Путін видасть паспорта у три черги: Тука показав список потенційних росіян".