Відома своїми нав'язливими і недоречними порадами блогероміністр Уляна Супрун всерйоз задумалася про політичне майбутнє в Україні і заявила, що восени 2019 "готова співпрацювати" з новими силами, які прийдуть до парламенту. Однак, за словами Супрун, вона готова працювати у разі "конструктиву".

Обов'язковою умовою співпраці Супрун назвала відсутність в уряді людей, які блокували б реформи. На думку в. о. голови МОЗ, неможливо працювати з людьми, які мають протилежні думки.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Також Уляна Супрун розповіла, що її кандидатуру в уряд подали представники нинішньої коаліції, однак її команда готова співпрацювати з будь-якою конструктивною політичною силою.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ми стежитимемо за тим, що відбувається протягом наступних шести місяців, і готові співпрацювати з будь-якою конструктивною політичною силою, щоб пояснювати хід реформ, і забезпечити галузі необхідне фінансування", - сказала Супрун.

Крім того, вона додала, що медична реформа в Україні є невідворотною.

Варто нагадати, що Держлікслужба готує зміни в законі на прохання Міністерства охорони здоров'я, щоб підвищити розміри штрафів і ввести кримінальне покарання за продаж ліків без рецепта.

З цього приводу Уляна Супрун заявила: "Через те, що багато років користувались антибіотиками неправильно, зараз дуже багато туберкульозу або інших хвороб, які вже не можуть лікуватися тими ж антибіотиками, тому що вже є резистентність (стійкість) до них".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок численних вихідних Уляна Супрун вирішила у своїх кращих традиціях дати українцям кілька цінних порад на своїй сторінці в Facebook. Свій останній пост вона розмістила для того, щоб відпочиваючі "не зіпсували ці дні наслідками переїдання і надмірним вживанням алкоголю".

Нагадаємо, дитяча лікарня з фільмів жахів: "привезли з однією інфекцією, виписався з десятьма", відео.

Як повідомляв Знай.uа погода впливає на самопочуття: чому так відбувається і як впоратися.

Також Знай.uа писав, у травні українців накриють магнітні бурі небувалої сили: коли чекати небезпеки.