"Міжнародний інвестиційний банк" (МІБ), підконтрольний президенту Петру Порошенку, у 2018 році збільшив активи з 8,9 до 9,4 млрд грн.

Петро Порошенко

Про це повідомляє журналіст Олександр Дубинський на порталі "Сайт Александра Дубинского" із посиланням на власні джерела.

У повідомленні йдеться, що кошти в банку зменшилися з 4,9 до 3,5 млрд грн. Кредити, видані клієнтам, у свою чергу скоротилися з 2 до 1,8 млрд гривень.

Міжнародний інвестиційний банк

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Портфель ОВДП зріс з 1,8 до 3,8 млрд грн., а прибуток банку від операцій з держоблігаціями склав 150,5 млн грн.

Відповідно до декларації, у Петра Порошенка в особистій власності на початок 2019 році було 4 000 шт валютних ОВДП номінальною вартістю 106,6 млн грн, підкреслив Дубинський.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

У квітні 2019 р НБУ оштрафував "РВР Банк", пов'язаний з нардепом від БПП Русланом Демчаком, на 3 млн грн за відмивання брудних грошей через схеми з ОВДП.

Нагадаємо, чиннний президент України Петро Порошенко показав свою декларацію про доходи за 2018. Крі того гарант подав декларацію у Реєстр НАПК вже після того, як 1 квітня був завершений термін її заповнення.

Петро Порошенко

Про це пише "https://ukranews.com/".

Електронна декларація датована 23:49 31 березня і з'явилася в реєстрі близько 02:30 1 квітня.

Згідно рекларації, доходи глави держави за рік зросли більш ніж у 95 разів порівняно з 2017 роком. Таким чином, загальний дохід склав майже 1,6 млрд гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президент України Петро Порошенко задекларував 16 млн 303 тисяч 874 гривень доходу, про що повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, Порошенко отримав 336 тис. грн. зарплати, 172 тис. грн. доходу він отримав від продажу рухомого майна, 15 млн 795 тис. 874 грн. склали відсотки за депозитами в його "Міжнародному інвестиційному банку" ("МІБ").

Також Знай.ua писав про те, що фінансове становище українського президента стабільне - капітал Петра Порошенка набрав ваги.