Відомий український продюсер Потап вперше висловив свою думку про перемогу Володимира Зеленського на виборах в Україні. Передає Clutch.

У четвер, 2 травня, Потап опублікував на своїй сторінці в Instagram фото новоспеченого президента України Володимира Зеленського з його дружиною Оленою. У пості продюсер привітав шоумена з перемогою і заявив, що пишається ним.

"Україна має нового президента і я пишаюсь цим хлопцем і вітаю його з перемогою!!! А також всю команду і його чарівну дружину! Ми допоможемо і підтримаємо Президента у всьому, що зробить нашу Україну кращою", — написав Потап.

Під фото підписники взялися активно підтримувати позицію Потапа.

Популярні новини зараз
Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде" Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

"Країна пройшла нелегкий шлях, Відкрилися нові дороги... Назло ворогам ти будь сильним! З тобою народ... А це "багато"... І буде важко, буде складно: Повернути людей і зшити країну... Але є надія! Все можливо! Ми чекали довго Зе Весну!!", "Ця людина повинна змінити Україну він остання надія зміна в Україні на краще", "Прекрасні слова!", "Не підведи ЗЕ", "Ми з тобою )))"- пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що переможець президентських перегонів Володимир Зеленський звернувся до українців у зв'язку з посиленням російсько-українського конфлікту. Він зазначив, що загального між двома країнами – тільки державний кордон.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це Зеленський заявив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Довго думав щодо "багато спільного" між Україною і Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, зі "спільного" у нас залишилося тільки одне – це державний кордон. 2295 кілометрів і 400 метрів "спільного". І контроль за кожним міліметром з української сторони Росія повинна повернути", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський представить нових міністрів, Генпрокурора та голову СБУ.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського натякнули на нового главу Адміністрації Президента.

Також Знай.uа писав, Зеленського попередили про несподівані наслідки закону про мову.