Радники переможця президентських виборів Володимира Зеленського зустрілися з представниками Єврокомісії та послами Європейського Союзу у Брюсселі.

Про це повідомила заступниця голови генерального директорату Єврокомісії з політики сусідства, розширення і переговорів Катаріна Матернова на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Рада вітати радників нового президента України Зеленського, Олександра Данилюка і Руслана Рябошапку з приводу раннього візиту до Брюсселя, в тому числі для зустрічі з послами ЄС у Комітеті з питань політики та безпеки", - написала Матернова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Данилюк у команді Зеленського відповідає за міжнародні відносини, економіку, фінансову і банківську політику. Раніше він був радником президента Януковича. У 2015-2016 – заступник голови Адміністрації президента України. У 2016-2018 – міністр фінансів в уряді Гройсмана.

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

На посаді міністра успішно домовлявся з МВФ, реформував митницю, звільнив скандального голову ДФС Романа Насірова. Звільнення з посади міністра йому "забезпечив" конфлікт з Володимиром Гройсманом – вони по-різному бачили боротьбу з корупцією. Сам Данилюк запевнював, що в уряді на нього шалено тиснули.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Руслан Рябошапка у свою чергу опікується правоохоронною та антикорупційною політикою. У 2011-2013 він був заступник директора Департаменту юридичного забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України, 2013-2014 – керівником Департаменту аналізу антикорупційної політики у неурядовій організації "Transparency International Україна".

Руслан Рябошапка

Нагадаємо, у Зеленського назвали найперший пріоритет на посаді президента: неочікуваний вибір.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також "Знай.ua" писав про те, що новообраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з настоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві.