Володимира Зеленського вже майже два тижні як обрано президентом України. Але поки він не поспішає озвучувати свої кандидатури на посади своєїх квоти.

Про це повідомляє "Цензор".

Лише нещодавно президент Володимир Зеленський в ефірі одного з телеканалів розповів про команду свої радників. Одним із них став Данило Гетьманцев.

Відомо, що він доктор юридичних наук, професор КНУ ім. Т. Шевченка, єдиний від України член Академічного комітету EATLP, автор 250 статей, підручників, монографій, двічі кращий юрист року по податках.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Зокрема, він різко осудив противників Зеленського, які мало не на кожному кроці говорятя, що президентом України став комік. За словами Гетьманцева главою держави став бізнесмен, який створив одну з найуспішніших компаній Східної Європи у своєму напрямку.

"По-перше, багато хто говорить, що комік став президентом. Я вважаю, що це неправильно, тому що президентом став бізнесмен, який керує найуспішнішою в Східній Європі продакшн-компанією. У них навіть контракти з Китаєм є. Ця людина зробила сама себе. Ми всі ті ж діти СРСР періоду розпаду - вихідці з Радянського Союзу, які пам'ятають 90-ті, коли не було що їсти іноді в буквальному значенні слова, а він інший", - зазначив експерт.

При цьому він додав, що нинішні вибори стали такими завдяки переможі більш молодого покоління.

"Так. Ці вибори дійсно симптоматичні в плані зміни поколінь. Є дуже великий запит з боку суспільства, щоб люди, які не були у владі, відтіснили тих, хто в ній зараз", - розповів експерт.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", палата представників конгресу США на відкритих слуханнях озвучила цілі і завдання перед новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, що новообраному президенту Володимиру Зеленському, який напередодні оголосив про те, що шукає у свою команду прес-секретаря, надіслали понад три тисячі резюме.

Зеленський повинен виправдати очікування людей - посадити у в'язницю корупціонерів. Пальчевський