Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував гучні заяви олігарха Ігоря Коломойського, які той останнім часом озвучив у інтерв'ю для українських ЗМІ.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Відповідне відео він оприлюнив у своєму Telegram-каналі.

"Ігор Коломойський останнім часом зробив декілька голосних заяв, одна із яких стосується глави МВС України - він запропонував залишити на посаді "Авакова-подозревакова". Окрім того, олігарх запропонував призначити свою людину на посаду глави Адміністрації президента та розповів про те, що Тимошенко просила грошей перед першим туром президентських виборів, але він їй відмовив", - прокоментував Пальчевський.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

При цьому він додав, що для Зеленського починається вкрай відповідальний період, адже навіть одне "невдале призначення" може критично ударити по рейтингу новообраного президента.

Володимир Зеленський

"Хотілося б побажати Володимиру Олександровичу упевненості в собі і пам'ятати, що нові обличчя - це те, за що голосував народ", - резюмував Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський

Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстрували третій законопроект про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Верховна Рада
Верховна Рада

Автором документа став народний депутат України Віталій Купрій. Він запропонував призначити урочисте засідання парламенту, присвячене складанню присяги Зеленським, на 20 травня.

Цю інформацію повідомляє UA:Новини на своїй сторінці у Facebook.

Володимир Зеленський

Віталій Купрій зазначив, що проведення інавгурації Зеленського 19 травня є недоречним, бо це у цей день вшановують пам’ять жертв політичних репресій. Саме через це нардеп запропонував призначити інавгурацію на день пізніше або на іншу дату.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилася інформація, що переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський йде на реальний рекорд.

Володимир Зеленський

Вся справа в тому, що за законом, дата вступу на посаду глави держави має бути не пізніше, ніж через 30 днів після оголошення результатів виборів.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.