Президент держави-окупанта Володимир Путін готується до зустрічі із новообраним президентом України Володимиром Зеленським та вже робить стратегічні кроки "на випередження".

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це розповів представник України в Тристоронньої контактної мінської групи Євген Марчук, передають ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що наразі Путін створює собі перевагу перед майбутніми переговорами, зробивши деякі стратегічні кроки проти майбутньої української адміністрації.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

За словами Марчука, політика Кремля щодо України стала більш агресивною після перемоги Зеленського на виборах, і це не випадково.

"Путін до сьогоднішнього дня не привітав Зеленського, а на міжнародно-дипломатичному рівні – це знак. Це означає невизнання. Це перший психологічний фактор впливу на Зеленського як на молодого президента. Друге – паспортизація. Це – виклик. Вже не Порошенко буде займатися вирішенням цієї проблеми, і як з цим бути. Цим вже буде Зеленський займатися. Ще – ембарго на постачання нафти в Україну з 1 червня і з 1 січня невідомо, як буде з транзитом газу через Україну", – вважає Марчук.

Євген Марчук

"Знаючи російську переговорну машину, Путін і його команда створюють для себе в переговорах дуже потужний резерв впливу на українську владу. Так було в Мінську 15 лютого 2015 року – переговори йшли під час активного наступу російських військ на Дебальцеве, де вони переважали в силі", – резюмував він.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними та незалежними.

Як повідомляв раніше Знай.ua, новообраний президент України Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.