В команді новообраного президента Володимира Зеленського прокоментували скандал навколо особистого адвоката Дональда Трампа, який, як відомо, відмовився летіти в Україну.

Про це стало відомо завдяки заявою представник штабу слуги народу Дмитра Разумкова, пише портал "Політека".

За його словами, про відмову Рудольфа Джуліані прилітати до Києва на зустріч з новообраним президентом Володимиром Зеленським дізнався зі ЗМІ.

Дмитро Разумков

"Про те, що приїжджає Рудольф Джуліані Зеленський дізнався зі ЗМІ і те, що він не приїжджає, він теж дізнався зі ЗМІ. Саме тому мені дивна та інформація, яка з'явилася в американських ЗМІ про те, що хтось давав коментар з представників команди про те, що там є якісь підводні камені. Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватися, що це непорозуміння буде знято у стосунках між командою Зеленського і представниками США", — підкреслив один з представників штабу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На питання журналіста, чи працює хтось з команди новообраного глави держави Володимира Зеленського над вирішенням цієї ситуації, Разумков відповів, що подібні питання повинні носити конфіденційний характер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 14 травня, сотні прихильників новообраного президента Володимира Зеленського прийшли під Верховну Раду — люди вимагають від народних обранців визначитися з остаточною датою інавгурації. Подробиці повідомляє кореспондент Знай.uа з місця події.

Активісти доповнили спічі обурення з приводу затягування інавгурації Зеленського плакатами:"Поробанда - звільни дорогу", "Досить знущань! Призначте інавгурацію Зеленського" і підкреслили, що виконувати волю народу - головна функція депутатів.

Нагадаємо, інавгурація Зеленського: у Порошенка зізналися, як передаватимуть булаву.

Як повідомляв Знай.uа інавгурація Зеленського: Рада знову відкладає строки, названі нові причини.

Знай.uа писав, інавгурація Зеленського: Разумков назвав остаточну дату.