Політтехнолог Михайло Подоляк прокоментував зустріч поки що чинного гаранта Петра Порошенка з послами країн "Великої сімки", які закликали його передати владу новообраному президенту Володимиру Зеленському.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Ганебно. І нестерпно соромно. За "кліщеподібну" поведінку Порошенка... Нерви вже не витримують навіть у наших зовнішніх партнерів. На зустрічі представників G7 (США, Великобританія, Франція, Канада, Італія, Німеччина та Японія) з президентом усвідомлено був порушений неформальний дипломатичний етикет. В публічну площину була винесена, м'яко кажучи, "прохання" до Петра Олексійовича "плавно передати владу наступного обраній особі", - відзначає Подоляк.

Варто наголосити, що подібні заяви категоричні не прийнято виносити на публіку.

"А якщо це зроблено, значить Порошенко реально всіх дістав. Настільки рекордно дістав, що пристойності відкинуті і сказано йому про це прямо в лоб. Просто супер-достойний фінал однієї приголомшливо мерзенної президентської кар'єри Порошенка", - вважає політтехнолог.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

послы G7 просят... «уйти») Позорно. И невыносимо стыдно. За «клещевидное» поведение господина Порошенко... Нервы уже не...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Woensdag 15 mei 2019

Подоляек вважає, що у країні немає жодного напрямку, за яким би "не зганьбився Порошенко".

"Країна приголомшливо рівномірно проголосувала проти нього (виняток - лише одна область). Армія відверто і з презирством висловилася про його суть. Філарет вчорашньою заявою ставить хрест на "історичній місії створення цією людиною єдиної помісної церкви". Масові нагородження та призначення одіозних в останні дні точно вказують на його люте користолюбство. Умовні Свинарчуки, які скрізь - на не менш люте хабарництво... І ось, нарешті, зовнішні партнери прямо вказують Порошенко, що "демократія так не працює".Що ігнорувати справедливий запит суспільства на інші управлінські еліти, висловлений настільки очевидно на вільних виборах, може тільки недалекий узурпатор. Що адекватна передача влади - спокійна, процедурна, зважена - ознака здорового суспільства. Що Порошенко, по суті, викликає стійке відчуття огиди..."

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

"Репутація для нього - ніщо. Головне - обдурити всіх і потягнути час, щоб додоїти собі в кишеню", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на неділю, 19 травня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bhQUjGzgPmk&feature=share&fbclid=IwAR3QYJvt-