За даними соціологічного дослідження, українці хотіли би бачити новим прем’єр-міністром Юлію Тимошенко або Ігоря Смешка. Саме вони лідирують серед тих, кого українці хотіли би бачити у цьому кріслі.

Про це йдеться у результатах соцдослідження центру "Соціальний моніторинг", Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Соціологічної групи "Рейтинг".

Очільницю "Батьківщини" підтримують 10,2% опитаних, а колишнього силовика – 10%.

Третім йде один із лідерів "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко, за прем’єрство якого виступає 9,7% респондентів.

Нинішнього очільника Кабінету міністрів Володимира Гройсмана хочуть знову бачити на цій посаді 8,8%.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Екс-кандидат у президенти від "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко у разі призначення на посаду може заручитись підтримкою 7,1% громадян.

Нагадаємо, Тимошенко зробила сміливу пропозицію Зеленському

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила з пропозицією новообраному президенту Володимиру Зеленському створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів колишньої влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, Смешко зробив шокуючу заяву про зв'язки Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Апаршин розповів про складнощі роботи у команді Зеленського