Відома українська блогерка Ліза Богуцька прокоментувала останні події у Раді, зокрема вихід із коаліції партії "Народний Фронт" колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та заявила про гіпотетичне "об'єднання" Порошенка із Коломойським.

Верховна Рада України

Відповідною публікацію вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

"А хіба не можна припустити, що Коломойський приїхав об'єднатися з Порошенко проти Зеленського? Чесно кажучи, у нашій українській політиці, де система буде опиратися до останнього - можливо все. Ще немає дії, але ми вже обговорюємо наслідки, які можуть бути, якщо", - відзначає блогер.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я й сама часто розглядаю передбачувані варіанти ходів супротивника. Пишу на випередження. Дуже часто трапляється, що після того, як ми тут описуємо ймовірний хід супротивника, він відмовляється від нього. Але іноді ми просто володіємо інформацією. І пишемо про те, що вже точно відомо. Ось, наприклад, точно відомо, що з імовірністю 90% НФ вийде з неіснуючої коаліції. Порошенко чіплявся за владу, відтягуючи через ВР інавгурацію, а нардепи тепер чіпляються за владу маніпуляціями з коаліцією. Тут мені приходить в голову прислів'я про ниточку. Як би їй не витися, кінець усе одно прийде", - підкреслила Богуцька.

А разве нельзя предположить, что Коломойский приехал объединиться с Порошенко против Зеленского? Честно говоря, в нашей...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Donderdag 16 mei 2019

Нагадаємо, комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України на засіданні в середу розглянув всі сім проектів постанов про дату інавгурації Володимира Зеленського і одноголосно рекомендував їх розглянути в парламенті, передає кореспондент LB.ua.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації. Новообраний президент складе присягу 20 травня.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.