Не так давно скандал у соціальних мережах викликав син фігуранта корупційного скандалу в "Укроборонпром" Ігор Гладковський , який придбав надзвичайно дорогий автомобіль. Про це повідомив блогер Олександр Дубинський.

Ігор Гладковський
Ігор Гладковський

Але, як виявилося не єдиним автомобілем. Чергове фото Ігоря викликало неймовірну лють серед українців.

Юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виклав фото "зоряного" синочка Гладковського в ресторані з кальянною трубкою в роті. Ігор спокійно "зависає" в телефоні і цілком нормально себе почуває.

"Красиво жити не Заборониш. Впізнали цього Юнака?" - лаконічно написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Красиво жить не Запретишь". Узнали этого Юношу?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 18 mei 2019

Українці в коментарях пишуть свої версії і выржают негативні емоції:
"Свинарчук", "Хрю", "Бамбук курить?", "Це талановитий бізнесмен... а не ось це ось все", "Талановитий злодій в третьому поколінні", "Вчиться грати на шкіряній флейті?", "Свин молодший", "Де ця свиня?
Петя випустив за бугор?"

"Скоро у в'язниці інше буде курити", "Не юнак, а тв*рюка", "Один, як сирітка", "Ще не втік? Отримав гарантії?", "Нікому "дати прикурити" молодому "талановитому" бізнесменові.", "Цй свині нічого не загрожує".

Нагадаємо, Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про якікорупційні схеми протягом його роботи за 5 років.

У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.

Також Знай.ua писав про те, що президент звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну "Укроборонпром".