Відомий блогер Ліза Богуцька різко розкритикувала новий відеоролик співака Святослава Вакарчука, який анонсував похід у велику політику.

Відповідний допис з'явився на її сторінці у соцмережі.

Зокрема, Богуцька відзначила, що новий ролик новоспеченого політика Вакарчука просто жалюгідна спроба копіювати новообраного президента Володимира Зеленського.

"Це капець. Ржачно. Особливо посмішка в кінці ролика. Ну не можна ж так! Така жалюгідна спроба копіювати Зеленського, жах просто. Це навіть не сільський клуб. Як все штучно і переграно!", - зазначила Богуцька.

Это капец. Ржачно. Особенно улыбка в конце ролика. Ну нельзя же так! Такая жалкая попытка копировать Зеленского, ужас...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 18 mei 2019

При цьому вона додала, що подібні ролики роблять Вакарчука першим винятком у всім відомому вислові про талантливих людей.

"Вакарчук, мабуть, перший, хто стане винятком у парадигмі "Талановита людина талановита в усьому". З такими неземними емоціями він може розраховувати в кращому випадку на дякувальників. І щось, якщо не буде конкурентів. Взагалі. Останні секунди ролика, де Слава посміхається, це шедевральний треш", - відзначила Богуцька.

Варто нагадати, що не тільки Вакарчук зібрався йти в політику. Український співак, Народний артист Іво Бобул не відстає від свого колеги по цеху і хоче отримати місце в парламенті. Жартівливе повідомлення опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер, який вирішив пофантазувати на тему співаків у Верховній Раді.

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенка" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука. "Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламенті вибори. Ну, ми будемо конкурувати в якості претендентів на присутність у Верховній Раді", - каже Луценко.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий журналіст і ведучий Ігор Лесєв розкритикував черговий похід співака Святослава Вакарчука у велику політику з власною партією.

Також "Знай.ua" писав, що експерт компанії "Амбер" у авторській програмі "Сніданок юриста" поділився думками щодо мерства Віталія Кличка та політичних амбіцій лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука, який заявив про намір брати участь у парламентських виборах.