Партія "Блок Петра Порошенка" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявила представник президента Петра Порошенка в парламенті Ірина Луценко.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

"Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламентскі вибори. Ну, ми будемо конкурувати в якості претендентів на присутність у Верховній Раді", - говорить Луценко.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Якщо ми зайдемо, а ми точно заходимо – на це вказують всі соціологічні дослідження, і Святослав Вакарчук буде не тільки співати, але й пропонувати щось суспільству і зайде в парламент, і його курс буде збігатися з нашим курсом, то ми, звичайно, будемо пропонувати йому входити в якусь конструктивну співпрацю", - підвела підсумки Ірина.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Варто нагадати, що експерт компанії "Амбер" у авторській програмі "Сніданок юриста" поділився думками щодо мерства Віталія Кличка і політичні амбіцій лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука, який заявив про намір брати участь у парламентських виборах.

Відповідне відео юрист опублікував на особистому Уoutube каналі, передає Рoliteka.

"Є люди, які були для нас втіленням національної гордості. Я думаю, таким людям можна сміливо віднести Кличків, Вакарчука, Зеленського. Який буде з Зеленського президент, ми поки не знаємо, але всі сподіваємося, що він буде ефективним гарантом. А ось з Кличка мер вийшов вкрай поганий. Чоловік міг залишитися у нашій пам'яті геніальним боксером... Але, на жаль, він увійде в історію як мер, який віддав за гроші своїм помічникам і заступникам управління столицею, а ті відкуповувалися від нього щомісячними подачками.", - зазначив юрист.

Нагадаємо, Вакарчук вирішив станцювати на старих граблях.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", українці розбили надії Вакарчука на політичну кар'єру.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Вакарчук об'явить, що йде в президенти.