Юрист Михайло Шнайдер потролив колишнього президента Петра Порошенка - він показав вираз обличчя його сина Олексія нібито після того, як батько "втратив пост глави держави".

Олексій Порошенко

Відповідною публікацією та фото він поділився на своїй сторінці у Facebook.

На фото - син колишнього президента Олексій Порошенко, вираз обличчя якого можна характеризувати як "втілення скорботи та розчарування".

Твоё лицо когда папа уже не Президент)

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 23 mei 2019

"Твоє обличчя, коли татко уже не президент", - написав Шнайдер під промовистим знімком.

Українці не залишили поза увагою допис юриста і доповнили його численними коментарями:

"Тепер можна й воювати під своїм справжнім ім'ям!", "Нічого, не у всіх хлопців батьки президенти. Якось воно буде!", "Так виглядає пєчалька", "У Польщу поїде на заробітки", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко не з'явився на допит у генеральну прокуратуру, куди його викликали напередодні.

Петро Порошенко

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела у ГПУ.

Варто нагадати, що за декілька днів до цього генеральна прокуратура України викликала колишнього президента Петра Порошенка на допит. Він мав відбутися у вівторок, 7 травня.

ГПУ
ГПУ

Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на власне джерело у відомстві.

"На сьогодні був викликаний Порошенко Петро Олексійович для додаткового допиту в якості свідка. На жаль, як ви бачите, свідок на допит не прийшов, зі слідчим ніхто не зв'язувався, не повідомили про причини неявки, не було прохань про перенесення", - заявив начальник управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-генпрокурор України Віктор Шокін розповів про своє звільнення, корупції у вищих ешелонах влади і "зрадника Луценка".

Також Знай.ua писав про те, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про перспективи залишитися на чинній посаді і в подальшому.