Юрист Михайло Шнайдер потролив колишнього президента Петра Порошенка через катастрофічний стан справ після його каденції практично у всіх сферах життя країни.

Відповідний допис він зробив на своїй сторінці у Facebok.

Зокрема, блогер показав катастрофічний стан дороги в одному з куточків України.

"Спадщина "Епохи Порошенко" дорога Кропивницький-Миколаїв. Правда Вражає?", - зазначив Шнайдер.

Наследие "Эпохи Порошенко" дорога Кропивницкий-Николаев. Правда Впечатляет?

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 24 mei 2019

У свою чергу українців взялись коментувати данний пост блогера. Переважна більшість цілком підтримала Шнайдера, при цьому використовуючи неоднозачні формулювання.

Варто нагадати, що Михайло Шнайдер розповів, що зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спричинило сильний резонанс в Україні.

"Вчора наші "народні обранці" відмовилися голосувати за зміни виборчого законодавства. Мажоритарка залишається. І дострокові вибори пройдуть за старими законами. Прагнуть отримати мандат, вже почали готувати тонни гречки і мішки грошей для купівлі потрібних округів", - відзначив блогер.

Нагадаємо, у п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка. Перший Указ №322/2019 про скасування указу від 4 травня 2019 року № 186 стосується звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Іншим указом №324/2019 чинний глава держави звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. На цю посаду він був призначений у травні 2019 року, після звільнення з посади голови Нацради з питань ТБ і радовещания.

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Шнайдер розповів, що традиція відсутності покарання для великих чиновників вже тривалий час злить всіх українців. Особливо яскраво цю злість видно, коли звичайна людина помиляється і його судять по всій строгості закону.

Також "Знай.ua" писав, що юрист Михайло Шнайдер потролив колишнього президента Петра Порошенка - він показав вираз обличчя його сина Олексія нібито після того, як батько "втратив пост глави держави". На фото - син колишнього президента Олексій Порошенко, вираз обличчя якого можна характеризувати як "втілення скорботи та розчарування".