Радник президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив, що Генеральний прокурор Юрій Луценко піддав маніпулюванню факти по справі націоналізації ПриватБанку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, на нещодавні звинувачення глави ГПУ в тому, що Данилюк, будучи на посаді міністра фінансів, зірвав судові позови Генпрокуратури до боржників ПриватБанку, екс-глава Мінфіну і нинішній радник Володимира Зеленського відповів, що генпрокурор тоді міг нашкодити державі.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

За словами Данилюка, Луценко намагався відкрити кримінальне провадження в Україні, щоб зробити неможливими процеси в Лондоні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Юрій Луценко
Юрій Луценко

"Дуже чітко я йому це говорив, і, в принципі, він зрозумів свою відповідальність, а зараз намагається просто її сховати, маніпулюючи фактами. Це дуже слабка позиція, до якої люди звикли вже у виконанні Генерального прокурора", - розповів Данилюк.

Нагадаємо, Зеленський закликав українців покарати депутатів: зробимо їх разом.

Як повідомляв Знай.uа відставна команда Порошенка поповнилася черговим генералом: його знає кожен.

Знай.uа писав, Зеленський знайшов заміну Турчинову: несподіваний вибір.