Український олігарх Ігор Коломойський розповів, як разом із Зеленським напідпитку дзвонив Вакарчуку, аби дізнатися, кому він симпатизував у президентській гонці, та назвав причини ворожнечі із Порошенком.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Відверту заяву він зробив у інтерв'ю для Української Правди.

Коломойський зізнався, у чому насправді криється головна причина його ворожнечі із колишнім президентом Петром Порошенком.

"Ми через телевізор з ним і посварилися. Якщо ви хочете знати, що було конфліктом, це був "1+1". З першого ж дня", - заявив Коломойський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Петро Порошенко та Ігор Коломойський
Петро Порошенко та Ігор Коломойський

На запитання журналіста про те, чи є правдивою інформація про спільний дзвінок із Зеленським Вакарчуку, олігарх зізнався:

"Ще тоді крутилося в пресі: Вакарчук… А Зеленський тоді ще нічого не оголошував, нікуди не збирався. Ну так, в кулуарах – що якщо піде Вакарчук, то піде і Зеленський. Ну і ми випили, зателефонували Вакарчуку, він був сонний, було вже пізно. Ми його питаємо: "Ти підтримуєш Зеленського?" Я думаю, у нього обличчя було, як ніби він жабу з'їв. Це було для нього несподівано, і він абсолютно в цьому напрямку не думав. Він не пішов у підсумку. Пам'ятайте, другий раз, коли Зеленський вийшов: "Ну що, Слава? Якщо ми, то всіх", - згадує Коломойський.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Так, в інтерв'ю Денису Бігусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.