Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані розповів Володимиру Зеленському, як позбавиться від олігархату в Україні.

Я б це зробив за день! І я робив це у Нью-Йорку. Я змінив правила, за якими ми видавали дуже прибуткові контракти по вкладенню грошей в Нью-Йорк. Пенсійний фонд Нью-Йорка – один з найбільших інвесторів Сполучених Штатів. Всі фірми Уолл-стріт хотіли з ним співпрацювати. При цьому одержували ці контракти були, як правило, близькі до мера. Я все це змінив: заснував комітет, і ми проводили ротацію, так що всі отримали свою частку по справедливості. А якщо когось ловили на хабарі, підкупі – їх судили і саджалидо в'язниці", - заявив Джуліані.

Два роки тому адвокат приїжджав в Україну і передав слова Трампа: "Поверніть Україні її велич". За його словами, президент мав на увазі, що Україна заслуговує на кращий уряд.

"Дати вам уряд, якого ви заслуговуєте. Чесний уряд, який працює для людей і не працює для тих, хто платить йому гроші. І щоб ви були впевнені в тому, що люди в уряді не підлаштовують під себе контракти і не виводять гроші з країни, не відмивають їх, щоб забезпечити собі щасливе життя після того, як вони підуть з уряду. У вас не повинно бути групи людей, що розкладають уряд. Це потрібно викорінювати, причому жорстко. Тут не можна давати слабину", - підкреслив Джуліані.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нагадаємо, піар на загиблих киборгах виліз Порошенко боком.

Раніше Знай.uа повідомляв, "Квартал 95" потужно підтримав Зеленського зі сцени.

Також Знай.uа писав, Гройсман "злиняв" на очах у всієї країни.