Юрист Михайло Шнайдер показав безславний кінець "епохи Порошенка" одним фото, яке красномовно свідчить про істинне ставлення до колишнього президента не лише з боку пересічних громадян, а й підопічних чиновників, які усі 5 років "по-новому" змушені були щодня "милуватися" портретами гаранта у своїх кабінетах.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією Шнайдер поділився на своїй сторінці у Facebook.

Він оприлюднив фото "сумної долі" портрету Порошенка - його просто викинули на смітник. При цьому варто додати, що Володимир Зеленський заявив,що категорично проти портретів глави держави у кабінетах чиновників, адже президент - не ідол.

Конец Эпохи...

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 28 mei 2019

"Кінець епохи", - лаконічно підписав знімок Михайло Шнайдер.

"Коли на Петрівці купували портрети Порошенка, які до речі знаходили під прилавком, для плакатів "Геть парашу......", майже всі продавці крутили пальцем біля скроні, а коли дізнавалися з якою метою - віддавали зі знижкою", "Епоха брехні, мерзоти, показухи, приниження, війни, мародерства. Це самовпевнене рило просто токсичне", - коментують українці.

Нагадаємо, політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася в "Європейську солідарність".

Таке рішення ухвалили на з’їзді партії 24 травня, повідомила прес-служба.

Зокрема, колишній президент Порошенко розповів, що оновлену назви партії запропонувало громадське об'єднання, яке озвучило свою пропозицію під час спеціального форуму.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні. Керівник ОДА розповів президенту про підтоплення дворів та сільськогосподарських угідь, а також про зруйновані укріплення берегів.