Сьогодні почався перший пленарний тиждень після старту виборчої кампанії. І депутати могли б використовувати відведений їм час, щоб справами і потрібними законами налаштувати позитивно до себе українців. Але не тут-то було. Парламентарії, як не ходили, так і не ходять на роботу. Цим вони ще більше доводять, що президент Зеленський правильно вчинив, вирішивши їх розігнати.

Зелений колір в моді

Кореспондент Знай.ua також зазначив цікавий момент в одязі нардепів. Кілька жінок віддали в цей день перевагу зеленому кольору в своєму вбранні.

Жінкам явно подобається зелений колір

Найбільше цей колір до смаку припав членам «Батьківщини»: Олені Кондратюк і Альоні Шкрум.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Остання, до речі, також вирішила "вигуляти" дорогу сумочку. Ми її помітили з красивою італійської сумочкою марки Gucci.

Соратниця Тимошенко знає толк в дорогих речах

В інтернеті за стару подібну річ просять 1,5 тис. доларів. Також йдеться про те, що для нової моделі рекомендована ціна 2,5 тис. доларів.

Раніше ми вже писали про різні сумочки Альони Шкрум. Треба сказати, що у неї вони дуже різні: є дорогі і не дуже. Наприклад, минулої осені ми її бачили з досить недорогою сумкою фірми Michael Kors за 4 тис. гривень. У тому ж році, але вже навесні, вона хвалилася сумочкою бренду Dolce & Gabbana за 21 тис. Гривень і ось сьогодні показала, що в її гардеробі є ще дорожче речі. Якщо перерахувати на гривні - то сумочка Gucci тягне на 65 тис. гривень.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.