Відома блогер Ліза Богуцька поділилася думками щодо "епохи" Петра Порошенка та головних месседжів, на яких трималося його президенство - "Армія, віра та мова".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

"Армія. Мова. Віра. Як казав мародер- "Армії зараз довіряють, як церкві". І ще: "Я побудував найпотужнішу армію в Європі. Вона оздоблена по всім стандартам НАТО"... Стандарти НАТО, кажеш? ... Мова і віра теж по цим стандартам. Саме в такому стані. Розідраному, згвалтованому, зубожілому... А чого дивуватись? У чувака вся країна була в оренді. Орендоване - не своє. Особливо, коли в договорі оренди не прописані умови повернення майна в належному стані", - відзначила Богуцька.

Армія. Мова. Віра. Як казав мародер- "Армії зараз довіряють, як церкві". І ще: "Я побудував найпотужнішу армію в Європі....

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Woensdag 29 mei 2019

"Оце так "спадок" дістався Володимиру Зеленському! Довго доведеться розчищати Авгієві конюшні Порошенка", "Так у нас весь парламент у оренді", "Стандарти НАТО були лише на тій позиції, де був син ПП. Чи там, де був син Луценка. До речі, а сини яких депутатів ще були хоча б в підготовчому центрі "Десна"?", "Вся банда сяде з конфіскацією "рошенів", - коментують допис обурені життям "по-новому" українці.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко прокоментував скандал щодо ситуативної кімнати у Адміністрації президента, звідки Петро Порошенко вивіз сервери із таємною інформацією, мотивуючи це тим, що він платив "орендареві" за обладнання із "власної кишені".

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні.