У ЦВК спростили процедуру зміни місця голосування на парламентських виборах. Як повідомляє громадянська мережа "ОПОРА", тепер для того, щоб змінити місце голосування, не потрібно надавати ніякої підтверджуючий документ, окрім паспорта.

Зміни у постанову №893 від 13 вересня 2012 року в ЦВК внесли у середу, 29 травня.

голосування
голосування

"Відтепер тільки заяву та паспорт", - зазначає "ОПОРА".

Крім того, у прес-службі ЦВК повідомили, що "порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси тепер не передбачає подачу документів (копій документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчого адресу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

⚡️ Блискавка! Центральна виборча комісія внесла зміни до своєї постанови №893 від 13 вересня 2012 року, якою виключила...

Geplaatst door Громадянська мережа ОПОРА op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, у комітеті Верховної Ради України з питань правової політики і правосуддя зробили заяву щодо відставки Гройсмана.

Раніше Знай.uа повідомляв, що потрібно знати про обрання депутатів парламентських виборах 2019.

Також Знай.uа писав, Зеленський поставить на місце депутатів.