У Володимира Зеленського розповіли, як кожен може потрапити до команди нового президента України.

Відповідний допис був зроблений у Telegram-каналі команди Зеленського.

Зокрема, йдеться про те, що кожен може зробити свій вклад у розвиток України і стати учасником політичної сили "Слуга народу". При цьому вони розповіли, що основною ідеологією партії є докорінна зміна нинішної політичної системи.

"Ваша можливість змінити країну — стати учасником партії "Слуга народу"! Ми кардинально змінюємо політичну систему. Сучасний політик повинен мати великі амбіції, високі цінності та відповідати головному принципу партії Депутат — слуга народу!", - відзначили у політичній силі.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім того у партії назвали основні посади, які дуже необхідно "закрити" для підготовки політичної сили до прийдешній парламентських виборів.

  • "Волонтер у штабі: допомагає в урегулюванні процесу дільності партії, приймає участь у реалізації проектів Команди;
  • Член комісії або спостерігач: контролює виборчий процес і відповідно приймає участь у комісії або в ролі спостерігача на парламентських виборах;
  • Політичний діяч у майбутньому: має великі політичні амбіції та прагне до швидкого розвитку країни;
  • Кандидат по мажоритарному округу: готовий бути слугою народу, очолювати діяльність свого округу, готовий допомагати президенту та підтримувати плани Команди", - відзначили у партії.

При цьому зазначається, що кожен бажаючий має лише 4 дні для того щоб запропонувати себе у якості кандидата у конкретному мажоритарному окрузі.

Нагадаємо, буквально днями в Адміністрації президента розгорівся потужний скандал через внутрішнє обладнання та техніку. Так, Секретар РНБО Олександр Данилюк виклав відео з ситуаційної кімнати, саме тут після відходу команди Петра Порошенка зникли монітори і сервера із секретною інформацією.

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Разумков розповів, що Володимир Зеленський не планує вносити заяву про звільнення генерального прокурора України Юрія Луценка, оскільки впевнений, що чинний парламент її не підтримає.

Також "Знай.ua" писав, що у вівторок, 28 травня президент Володимир Зеленський видав указ, яким скасував рішення Петра Порошенка і повернув громадянство політику Михайлу Саакашвілі.