Буквально днями в Адміністрації президента розгорівся потужний скандал через внутрішнє обладнання та техніку. Так, Секретар РНБО Олександр Данилюк виклав відео з ситуаційної кімнати, саме тут після відходу команди Петра Порошенка зникли монітори і сервера із секретною інформацією

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ та користувачів мережі Facebook.

Ситуативна кімната в АП

Так, у екс-гаранта заявили, що техніку орендував на свої власні кошти Петро Порошенко, тому її повернули орендодавцю. Правда, це суперечить тому, що говорили в Адміністрації президента рік тому — там з гордістю повідомляли, що купили обладнання за рахунок бюджету.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Саме тому в соцмережах вже звучать думки, що зникнення техніки — звичайне мародерство, помножене на жлобство і жадібність. Користувачі соцмереж активно обговорюють ситуацію з зниклими моніторами.

"За старою доброю традицією, йдучи з Адміністрації Президента, Порошенко вкрав із ситуативної кімнати телевізори. Ну як вкрав... Зі слів Цеголко, телевізори, які зникли з ситуаційної кімнати Адміністрації президента були орендовані за особисті гроші Порошенка, і отже, повернуто орендодавцю. Це при тому, що на утримання Адміністрації Президента витрачалося близько мільярда гривень на рік. Рекомендую перерахувати електрочайники та стільці. Тупо мародери", - написав юрист Андрій Смирнов.

Нагадаємо, Дубинський показав, як Порошенко "пограбував" АП перед приходом Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Богуцька показала "спадок" Порошенка для Зеленського.

Знай.uа писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.