Секретар РНБО Олександр Данилюк відповів на чергове провокаційне питання голови фракції БПП у Верховній Раді Артура Герасимова.

Про це він йшлося в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Герасимов запитав у Данилюка, коли ж на скандальні слова олігарха Ігоря Коломойського про дефолт для України відреагує чинний президент Володимир Зеленський. Попри те, що Данилюк вже встиг відреагувати на слова Коломойського.

Крім того Данилюк різко відреагував на черговий випад про виключний успіх Порошенка у становленні української армії.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Це ж завдяки українцям армія стала сильнішою, не потрібно прив'язувати їх заслуги лише собі. Завдяки платникам податків, звичайним українцям і волонтерам збройні сили стали сильніші", - зазначив Данилюк.

Більше того секретар РНБО різко відреагував на скандальну промову Герасимова, який постійно повторював мантру про дефолт. За словами Данилюка чинна влада зробить все можливе для виконання обов'язків держави і уникнення дефолту.

"Ви зараз можливо на виборах, я не на виборах. Ми шукатимемо рішення, щоб держава виконувала свої зобов'язання. І дефолт залишиться у ваших промовах і у вас буде ще два місяці щоб лякати людей. Зараз професійна команда, яка не дозволить відбутись дефолту. Якщо у вас є інша позиція і ви хочете дестабілізувати ситуацію, ви розумієте, що за це може прийти відповідальність і не лише під час виборів, але й після них.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом, та обговорив із ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", у зв’язку з численними запитами Адміністрація Президента оприлюднила стенограму зустрічі Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради і парламентських фракцій, яка відбулася 21 травня 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, що в Адміністраціъ президента Володимира Зеленського готують документи про звільнення з посади генерального прокурора Юрія Луценка. При цьому не уточнюється, коли буде подано відповідне подання до парламенту.