Стало відомо, що громадянка Росії Тетяна Валова зайняла посаду генерального секретаря штаб-квартири ООН в Женеві. Про це повідомив заступник представника генсека ООН Фархан Хак на брифінгу 30 травня, пише ТАСС.

"Генеральний секретар призначив Тетяну Валову новим генсеком офісу ООН в Женеві", - оголосив Хак.

Наголошується, що Валова замінить Міхаеля Меллера з Данії. Як стверджує Хак, вона має великий досвід у сфері журналістики, дипломатії та державної служби".

Довідка: Тетяна Валова – російський державний діяч і економіст, дипломат. У 80-90-ті роки перебувала на дипломатичній роботі, потім обіймала керівні посади в Апараті уряду РФ. З лютого 2012 року є членом Колегії з основних напрямків інтеграції та макроекономіки Євразійської економічної комісії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Трибунал ООН зобов'язав Росію негайно звільнити 3 українських військово-морських кораблів і 24 членів їх екіпажів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ООН зажадали від України більше жінок у Раді.

Також портал Знай.uа писав, що МЗС Німеччини закликали Росію виконати рішення Міжнародного трибуналу ООН про звільнення українських полонених моряків.