Український популярний співак Святослав Вакарчук розповів про свої доходи за останні три роки. Про це повідомляє Лига.net.

Лідер групи "Окенан Ельзи" повідомив, що живе у звичайному багатоквартирному будинку. Всього у нього дві квартири, а нерухомістю за кордоном не володіє. Вакарчук їздить на Range Rover, якому вже п'ять років. І у нього близько 12 мільйонів гривень на банківських рахунках.

Також артист зазначив, що ніякі свої активи на інших людей не переписував і коштів у офшорах не має.

Вакарчук відмовився коментувати задекларовані кошти інших чиновників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співак повідомив, що його команда займається благодійністю. Вони роблять концертні виступи, доходи, від яких перераховують дитячим інтернатам на сході України.

Артист розповів про те, що вклав у свою політичну партію "Голос" більше двох мільйонів гривень. Всього за 2018 рік він заробив – п'ять мільйонів, а за останні три роки – 20.

Нагадаємо, з лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука не вийде політика, який раптом став популярним.

Як повідомляв "Знай.uа" днями музикант Святослав Вакарчук представив членів своєї політичної партії “Голос”.

Також Знай.uа" писав, що "Океан Ельзи" у день Києва, 26 травня, обурені поганою організацією заходи.