Главою передвиборного штабу партії "Сила і честь", екс-голови Служби безпеки України, колишнього начальника Головного управління військової розвідки Міноборони Ігоря Смешка став журналіст Дмитро Гордон. Про це Він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Передвиборча кампанія набирає обертів, і політична партія "Сила і честь" впевнено продовжує процес партійного будівництва і об'єднання в своїх рядах професіоналів. Ми впевнені, що навіть в умовах браку часу, ресурсів і доступу до популярних ЗМІ, маючи таку велику підтримку співвітчизників, саме партія "Сила і честь" стане тією рушійною силою, навколо якої буде сформовано якісну і дієву парламентську більшість", – зазначив Смєшко.

Дорогі Друзі! Передвиборча кампанія набирає обертів і політична партія «Сила і Честь» впевнено продовжує процес...

Geplaatst door Ігор Смешко op Donderdag 30 mei 2019

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

За його словами, місія "Сили і честі" – привести в Верховну Раду і уряд справжніх професіоналів.


"Повідомляю також, що сьогодні главою нашого передвиборного штабу став відомий журналіст та громадський діяч Дмитро Гордон. При цьому він ще раз підтвердив, що не буде балотуватися у Верховну Раду України. Відразу після виборів він планує повернутися до професійної діяльності журналіста", – додав Смєшко.

Нагадаємо, українцям показали, як живе "земельний барон" Деркач.

Як повідомляв раніше Знай.uа, олігарх Ігор Коломойський розповів, як він відноситься до колишньому президенту.

Також портал Знай.uа писав, що екс-президент Порошенко збирається покинути Україну.