Скандально відомий нардеп Ігор Мосійчук вимагає у президента Володимира Зеленського позбавити громадянства очільницю українського МОЗ за Петра Порошенка Уляну Супрун.

Ігор Мосійчук

Про це він заявив у ефірі політичного ток-шоу "Народ проти" на телеканалі ZIK.

Вже минуло достатньо часу з дня подання інформаційного запиту щодо громадянства виконуючої обов’язки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, хоча така ж проблема є не лише у неї. Але це впливає на роботу міністерства, зокрема щодо закупівлі ліків за кордоном, вважає Мосійчук.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я звернувся з першим зверненням до президента Зеленського щодо позбавлення українського громадянства пані Уляни Супрун для того, щоб припинити медичний експеримент над українською нацією, але відповіді так і не отримав", – заявив Мосійчук.

Він наголосив, що минуло вже достатньо часу для того, щоб дати відповідь на інформаційний запит. Тому користуючись нагодою звернувся до члена команди Гетманцева, щоб він передав іншим, що згідно закону, депутатам треба надавати відповідь щодо корупційних діянь.

"Варто сказати про те, що виводяться з України мільярдів коштів закордон на закупівлю ліків і під відсотки працюють закордоном невідомо на кого", – додав він.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

На цю заяву експерт політичної партії "Слуга народу" Данило Гетманцев заявив, що йому особисто не відомо про такі факти. Але, якщо у Мосійчука є інформація її можна надати. Адже, за його словами, уся команда Зеленського працює над тим, щоб припинити будь-які корупційні схеми, які існують в державі.

"Зрозумійте, є величезне джерело для вирішення, в тому числі і проблем з Міжнародним валютним фондом, а також погашення боргів. Бо та корупція, яка існує сьогодні в державі є великою шкодою і не дає нашому суспільству розвиватися", – зазначив Гетманцев.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Уляна Супрун розповіла, що робити, якщо ви наступили на використаний шприц або голку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Уляна Супрун розповіла, чому твердження "Не нервуй, нервові клітини не відновлюються" помилкове.

Також "Знай.uа" писав, що Уляна Супрун знову взялася за своє і розповіла українцям про "непотрібність" швидкої допомоги.